Технологія підживлення. Зернові

Технологія підживлення

Зернові

Осіннє підживлення

ПЕРІОД

початок кущіння

Розвиток (глибокої) кореневої системи, підвищення морозостійкості рослин зернових, підтримка правильного кольору листя, приведення рослин в оптимальну фазу до зимового відпочинку.

І підживлення – стартове

ПЕРІОД

після початку весняної вегетації, стадія кінець кущіння

Розвиток (глибокої) кореневої системи. Підвищення стійкості рослин до низьких температур. Підтримка правильного кольору листя. Покращення стану зернових після зими.

ІІ підживлення – енергетичне

ПЕРІОД

1-2 вузол

Покращення стійкості до стресів, пов'язаних із посухою. Вплив на правильний розвиток прапорцевого листа. Підтримка правильного кольору листя.

ІІІ підживлення – якісне

ПЕРІОД

Колосіння (до цвітіння)

Підтримка процесу наливу зерна. Це підживлення підвищує якісні параметри - біологічну цінність зерна. Підтримка правильного кольору прапорцевого листа.